mountain snowboard guiding chamonix snowboard backcountry off-piste chamonix
Mountain penguins Snowboard guiding Chamonix France

Mountain Penguins- backountry snowboard split boarding guiding in Chamonix Kamchatka helitrips

..., 'Backcountry, UIAGMNew website coming soon, stay tuned!

DATES voor Kamchatka Helitrip: 15-23 April een van de beste" waar voor je geld" helitrips ter wereld. Voor alle informatie zie: www.heliski-russia.com/notre-offre_fire-ice.php

..., ' berg gids, alpinisme
Split boarding in the..., ' ski, ski touring
Split boarding in the Vallee Blanche met de crew van Picture, mdi 2012.

http://youtu.be/97D8REmFW64

http://youtu.be/97D8REmFW64
..., ' Vallee Blanche, off piste

Courmayeur Heli!

..., 'off-piste, backcountry
..., ' guiding, mont blanc

Nieuwe datums nu online!! Ook voor een mooie einde seisoens trip naar Kamchatka: 5 tot 12 Mei !!

..., ' cursus, climbing
..., ' Mont Blanc, snowboard


Datums voor deze winter live op de website! Volgens de boeren, botten aan de bomen, dikte van de uienschil, de oude wijzen van de vallei en andere hoogst betrouwbare voorspellingen wordt het een schitterende winter....

..., ' snowboarden, snowboarding

This years Kamchatka trip: 25 Maart tot 1 April 2012!!! Nog steeds de ultieme helitrip!!!

Heli drops in Valgris..., 'Backcountry, UIAGM
Heli drops in Valgrisenche 18 Januari!

NIEUWS - Datum voor Kamchatka helitrip: 07/04 tot15/04/2011! De ultieme heli bestemming, 38000 vertical meters verse poeder in 5 dagen voor onze trip laatste winter!!! Youtube video: http://www.youtube.com/watch?v=MtfBVtCT3C4


Nieuwe datums voor deze winter! Weer 3 weken voor gevorderde boarders. Boek snel want het wordt een winter met veel sneeuw! Wel dat hopen we in elk geval...

Welkom bij Mountain Penguins de off-piste snowboard specialist in Chamonix, aan de voet van de Mont Blanc. Wij streven wij ernaar u de ultieme snowboardtrip te bezorgen en dit zowel voor off-piste beginners als extreme boarders. Of het nu door de jumps, de diepe poedersneeuw of de verse sneeuw in het bos is, wij garanderen u een onvergetelijke snowboardtrip!

Ons aanbod bestaat uit actieve snowboard weken voor boarders van alle niveaus: de ervaren off-piste boarder, de adrenaline junkie en de nieuwsgierige off-piste beginner. Onze camps combineren freeriding, backcountry, snowboardtoeren, heli-boarden en lawineveiligheidscursussen. Als je specifieke ideën hebt voor jouw droom off-piste avontuur maken wij een aangepast weekprogramma voor jouw groep.

Chamonix is het ideale gebied voor off-piste runs van elk niveau. De Chamonix vallei bied een overvloed van legendarische afdalingen vertrekkende van hooggelegen skiliften die sneeuwzekerheid voor de ganse winter en indrukwekkende panoramas garanderen. Ervaar de schoonheid van het wilde alpenlandschap op je zoektocht naar avontuur en verse sneeuw! 

Doe het deze winter, laat de overbevolkte piste links liggen en maak samen met ons je eigen spoor in de verse diepsneeuw! Scheer in een helicopter over de besneeuwde toppen om dan in een afgelegen vallei over de maagdelijke naar beneden te suizen.

Foto: Ronald Naar..., ' berg gids, alpinisme
Foto: Ronald Naar


Gidsen
Mountain Penguins is opgericht door Lars Vanhaelewyck, internationaal erkende UIAGM berggids die het merendeel van de cursussen zelf begeleidt. Geboren te Antwerpen. Klimt, skiet en snowboardt al meer dan 20 jaar in het Mont Blanc massief, de Alpen, Himalaya en Zuid-Amerika en woont al 10 jaar in Chamonix om van de onbegrensde mogelijken in deze vallei te genieten. Nederlands-, Engels-, Frans- en Duitstalig. Op het moment UIAA aspirant-berggids, de laatste stap in de hoogst mogelijke qualificatie als berggids.

Al onze gidsen zijn gequalificeerde UIAA gidsen en spreken vloeiend Engels. De gidsen zijn gekozen op hun persoonlijkheid, terreinkennis en de motivatie om iedereen een veilige maar onvergetelijke ervaring te bezorgen. IFMGA (International Federation of Mountain Guide Associations) berggidsen volgen een intensieve vier jaar durende opleiding om deze allerhoogste qualificatie te behalen.

..., ' ski, ski touring
..., ' Vallee Blanche, off piste